DESIGNED BY MIXWEBTEMPLATES

Geen tijd om voor de feestdagen

u ramen schoontemaken?

glasbewassing-Wesley doet het voor u.

06-8182 2782

 

 

schoonmaak

Een schone omgeving is een inspirerende omgeving. Het is daarom van belang dat een schone omgeving ook schoon blijft, en dat is onze kracht. Een stoffige, vuile werkomgeving zorgt al snel voor ongemotiveerde en zieke werknemers. Een samenwerking met ons is dan ook een investering in uw werknemers. Of het nu gaat om de dagelijkse of de periodiek uitgevoerde werkzaamheden: wij leveren topkwaliteit.

Dagelijks

Of u er nu voor kiest om de werkzaamheden voor, tijdens of na kantoortijden te laten uitvoeren, onze medewerkers werken zonder uitzondering hard, nauwkeurig en discreet. Afhankelijk van de gemaakte afspraken komen één of meerdere schoonmakers hun werkzaamheden bij u uitvoeren gedurende één of meerdere uren per dag. Werkzaamheden die dagelijks uitgevoerd kunnen worden zijn bijvoorbeeld:

  • het reinigen van de toiletten,
  • het schoonmaken van de werkplekken,
  • het zuigen of dweilen van de vloeren,
  • het reinigen van de keuken,
  • het schoonhouden van de entree en de ontvangstruimte.

Periodiek

Uiteraard zijn er ook werkzaamheden die niet dagelijks maar periodiek uitgevoerd moeten worden. U kunt hierbij denken aan wekelijkse, tweewekelijkse, maandelijkse, halfjaarlijkse of zelfs jaarlijkse werkzaamheden zoals het onderhoud van uw vloeren (bijvoorbeeld het in de was zetten van parketvloeren of het diep reinigen van tapijten), de glasbewassing van uw raampartijen, de gevelreiniging, het bestrijden van ongedierte en het reinigen onder hoge druk van uw terras, parkeerplaats of entree.

www.onlinehoorspelen.nl