DESIGNED BY MIXWEBTEMPLATES

Geen tijd om voor de feestdagen

u ramen schoontemaken?

glasbewassing-Wesley doet het voor u.

06-8182 2782

 

 

Anti-spin behandeling

Antispin is een krachtige, milieuvriendelijke conserveringsvloeistof die het oppervlak van alle mogelijke materialen impregneert met een vuilafstotende beschermlaag waarop spinnen geen nesten of webben kunnen bouwen - ze blijven daarom weg. Voorkomt ook vervuiling aangebracht door luis, wants, trips en spint. 
 
Antispin  is een conserveringsvloeistof  en  heeft als doelgroep de milieu bewusten onder ons die geen risico's willen nemen met giftige bestrijdingsmiddelen uit de land- en tuinbouw, zij die de spin niet wensen te bestrijden maar op een milieuvriendelijke manier willen weren en daarmee tegelijkertijd te beschermen. De spinnen gaan dus niet dood. De spin vertrekt en u spinnenplaag is verleden tijd. 
 
 
Heeft AntiSpin nadelige bijwerkingen?
 
Nee. Antispin:
* is veilig voor mensen, kinderen, planten en dieren.
* is 100 % biologisch afbreekbaar en niet giftig!
* geeft geen belasting voor het grondwater.
* is in water oplosbaar, transparant en vlekt niet!
* heeft geen etsende werking op glas, gegalvaniseerde materialen, aluminium, kunststoffen, RVS, chroom, keramiek, porselein of emaille.
* zorgt voor een langer behoud van uw schilderwerk.
* is zelfs bruikbaar in de voedingsindustrie.
 
Wanneer, waar en hoe is de beste tijd voor een behandeling?
 
Preventief spuiten, vroeg in of het best nog vóór het spinnenseizoen (april t/m augustus), bespaart u het smerige werk de spinnen en hun uitwerpselen te verwijderen, zodat uw huis meteen al vanaf het begin van het seizoen spinvrij is en blijft. In het naseizoen (vanaf augustus) is het de beste tijd voor de tweede behandeling, zodat de spinnen in de winter geen nieuwe nesten gaan maken en de spinnenplaag in het voorjaar weer terug is.